Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το τρίτο DLC του Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

*
To Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες όμως παρ’ όλα αυτά απέκτησε ήδη το τρίτο του πακέτο επέκτασης. Το “Lost Altars Pack”, όπως είναι η ονομασία του DLC, περιλαμβάνει 10 altars που σας δίνουν επιπλέον δύναμη, πέρα των “φυσιολογικών” επιπέδων, έτσι ώστε να προχωρήσετε με μεγαλύτερη άνεση την περιπέτειά σας. Η τιμή του συγκεκριμένου DLC είναι στα 14,99 ευρώ, ενώ μπορείτε να το αποκτήσετε επίσης και ως μέρος τους Season Pass, του οποίου η τιμή έχει οριστεί στα 44,99 ευρώ. Ο τίτλος είναι ήδη διαθέσιμος για το Nintendo 3DS και στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο trailer παιχνιδιού που παρουσιάζει το περιεχόμενο του τρίτου πακέτου επέκτασης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*